zaterdag 9 januari 2010

Pokemon

Het is al weer bijna een week geleden dat ik hier was, dus…. de hoogste tijd!
Deniz, mijn zoon, is helemaal gek van Pokemon en zat al een tijdje te vragen om figuurtjes uit deze serie. Ja, wat doe je dan als moeder die graag iets leuks maakt? Juist, je gaat achter de borduurmachine zitten en gaat er mee aan de slag.
Eigenlijk wist Deniz ook heel goed hoe hij het wou hebben. Ja, ja dat is de jeugd van tegenwoordig wel toevertrouwd. Een trui met op de borst en rug een Pokemonfiguur.


Deniz heeft voor deze figuurtjes gekozen, Squirtle en Charmander.


Samen hebben we de stof uitgezocht. Het is een bruin gestreepte nicky velours geworden.



Deniz heeft maat 134.


Het patroon is een Ottebre Design.


Zelf vind ik het erg leuk geworden en heb direct nog net zo’n trui gemaakt. Deze keer in maat 104. Dus als er liefhebbers zijn, hoor ik het graag!
Tot gauw beste mensen!

maandag 4 januari 2010

Goede voornemens!

Eén van mijn goede voornemens voor 2010 is het wat meer tijd voor de blog , lees meer tijd voor jullie, te hebben.
In de Kerstvakantie heb ik weer lekker wat op zolder kunnen zitten achter de naai- en/of borduurmachine. Met als resultaat dat ik jullie deze fleecetrui kan laten zien.


De trui heeft een buidelzak, met een stoere geborduurde robot, de capuchon is gevoerd met een frisse blauwe tricot.

Maat:104
Linkermouw



Rechtermouw


Omdat het gewone leven nu voor iedereen weer is begonnen met alle verplichtingen van dien, hoop ik, dat ik er binnenkort weer ben. Tot gauw!!

vrijdag 1 januari 2010

Happy New Year

Het is al te lang geleden dat ik mijn blog bijgehouden heb, dus wordt dat maar direct als mijn goede voornemen voor 2010 bestempeld. Wel een prima plan dacht ik zo.

De afgelopen 2 weken heb ik vakantie gehad en ben flink bezig geweest met nieuwe dingen naaien en het afmaken van verstelwerkzaamheden. Het laatste niet erg leuk werk om te doen, maar het geeft wel weer veel ruimte op de werkplekken. Hiervan volgen de foto's nog.



Deze handdoek met een Pet shop konijntje heb ik voor Deniz gemaakt. Hij had op school lootjes getrokken voor Sinterklaas en op het wensbriefje van een klasgenootje stond dus alleen maar Pet shop dingen. Omdat het budget natuurlijk zeer beperkt is hebben Deniz en ik een Pet shop gekocht en daarnaast deze handdoek gegeven.

Om dit berichtje af te sluiten wil ik graag iedereen het allerbeste wensen voor 2010!