vrijdag 1 januari 2010

Happy New Year

Het is al te lang geleden dat ik mijn blog bijgehouden heb, dus wordt dat maar direct als mijn goede voornemen voor 2010 bestempeld. Wel een prima plan dacht ik zo.

De afgelopen 2 weken heb ik vakantie gehad en ben flink bezig geweest met nieuwe dingen naaien en het afmaken van verstelwerkzaamheden. Het laatste niet erg leuk werk om te doen, maar het geeft wel weer veel ruimte op de werkplekken. Hiervan volgen de foto's nog.Deze handdoek met een Pet shop konijntje heb ik voor Deniz gemaakt. Hij had op school lootjes getrokken voor Sinterklaas en op het wensbriefje van een klasgenootje stond dus alleen maar Pet shop dingen. Omdat het budget natuurlijk zeer beperkt is hebben Deniz en ik een Pet shop gekocht en daarnaast deze handdoek gegeven.

Om dit berichtje af te sluiten wil ik graag iedereen het allerbeste wensen voor 2010!

2 opmerkingen:

  1. Wij wensen u heel veel succes in dit nieuwe jaar!

    Kinderkleding

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Trudy, Een beetje laat maar ik hoop dat 2010 ook voor jou een mooi jaar gaat worden. Ik kom toevallig op jouw blogje terecht door mijn zoektocht naar petshop patroontjes. Wat maak jij mooie dingen! Heb je de petshop zelf gedigitaliseerd? Ik kom zeker nog eens langs.
    Groetjes Hannie

    BeantwoordenVerwijderen