woensdag 5 mei 2010

nog een zomerjas

Dankzij een week vrij kan ik deze week aardig opschieten. Dit jasje is ook een Roos 5006 maar dan een maat 128. De binnenzijde is een aquablauw ruitje en de gebloemde buitenstof is van Bizzkids.Op de zakken heb ik een bandje van Farbenmix gebruikt met bijpassend zigzagband.
De borduurtjes die ik gebruikt heb op zowel achterpand als de mouwen zijn van Tinimi.

De volgende kledingstukken worden een spijkerbroek met afgezakt kruis voor Filiz en een jongensjasje mt 92 voor de voorraad. Gister de broek al op maat gemaakt en het jasjespatroon uitgetekend en geknipt. Voorlopig nog genoeg te doen in te weinig tijd.


3 opmerkingen:

 1. Wow, Trudy,

  Die is echt wel mooi geworden zo.

  Ik heb inmiddels een half vestje getekend, stommerd die ik ben zet ik de laptop ernaast, dat gaat dus weer niet opschieten.

  Ben blij dat er bij jou meer tempo in zit. Photoshoppen is ook goed gelukt!!!

  Groetjes Denise
  ps. kunnen we al bijna naar Utrecht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke jas is het geworden zeg. Heel erg mooi geworden en de borduurtjes zijn heel mooi erbij.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. naar Utrecht gaat nog niet. Ik weet eerlijk gezegd niet waar ik de stof moet laten. De kasten kunnen niet dicht en ik heb nog veel zakken op de vloer staan waar ik bijna dagelijks mijn nek overbreek. Het enige positieve is wel dat ik er dagelijks mee gefronteerd wordt om voorlopig het naaipedaal nog niet los te laten.

  Ik ben blij dat de borduurtjes gelukt zijn. Vind het nog wel spannend om een leuke uit te kiezen. Het is meer een probleem van de keuze is reuze, zullen we maar zeggen.

  Op naar de volgende uitdaging maar weer.

  BeantwoordenVerwijderen