zondag 2 mei 2010

Roos 5006 jas maat 116

Het heeft even geduurd voordat ik weer iets op mijn blog heb geplaatst, maar om eerlijk te zeggen het was het wachten waard. Aangezien ik heel veel stoffen, lees teveel stoffen, heb moet ik voorlopig uit mijn voorraad naaien. De buitenkant van het jasje is gemaakt van een kreukstof, een combinatie linnen/katoen van Bizzkids. De binnenzijde is een rode poplin.Op het jasje heb ik borduurtjes uit de serie Elfenschweinchen gebruikt. Het jasje is verder versierd met bijpassende farbenmixbandjes.
De borduurmachine is een korte tijd weggeweest omdat hij wat problemen had, Dankzij snelle service van Wildschut, Amsterdam had ik hem snel weer terug en doet hij het weer voorbeeldig.


Een nieuwe roos 5006 in maat 128 is in de maak. Ik heb de smaak weer te pakken. De laatste tijd erg druk geweest met werken en het sporten van de kids. Bij hun loopt de competitie ook ten einde. Alleen voor mijn dochter Filiz loopt het nog even door. Zij beleeft nog spannende tijden. Ze zit nog in de race voor het KNVB IR onder 12 team bij ons in de regio. Of ze het gaat halen? Waarschijnlijk weten we dat eind mei. Afwachten dus. Deze week vrij van mijn werk genomen om thuis te zijn met Filiz en Deniz en natuurlijk ook om het een en ander te kunnen naaien.

2 opmerkingen:

 1. Ze zijn al even oud, maar ik kwam hier terecht omdat ik de jassen zelf ook wil maken. Wat zijn ze mooi geworden zeg! Echt prachtig.

  Heb je ze nog gevoerd met iets? Of alleen met stof?
  Daar ben ik wel heel benieuwd naar.

  Groetjes,
  Rachel Beers

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De jassen zijn aan de binnenzijde gevoerd met een katoenen stof dat is alles. Veel succes met het maken van je jassen

   Groetjes,
   Trudy

   Verwijderen