woensdag 17 november 2010

Eindelijk af, tweede winterjas

Het heeft helaas allemaal wat langer geduurd dan ik had verwacht. De laatste weken was ik ook druk bezig met het opknappen van de slaapkamers van Filiz en Deniz. Deze zijn nu op het in elkaar zetten van de meubels klaar. Verder toch wel veel gewerkt, dus het kwam er niet echt van. Voor deze jas heb ik dezelfde stof gebruikt als de 1e jas. Nu alleen het Roospatroon 3023 er voor genomen en een grotere maat, nl. 128. De borduurtjes zijn van Tausendschoen.de. Een van mijn persoonlijke favorieten.
De binnenzijde is gevoerd met chintz, dus wind- en waterdicht. Het voorpand en achterpand heb ik nog extra gevoerd met fleece.

De kaartjes voor het volgende uitstapje met Denise(stoffenjunkie) liggen al klaar! Wordt hoogstwaarschijnlijk begin februari. Tot die tijd dus UWYH. Een broek voor mijzelf ligt geknipt. Gelukkig heb ik volgende week 3 dagen vrij. Voor Filiz is het patroon voor een blazer uitgetekend en de stof is ook uitgezocht. Gelukkig heeft ze iets van haar gading in de enorme voorraad weten te vinden.


De plannen daarna zijn een lekkere longsleeve voor Deniz. Zijn voorkeur gaat uit naar lekker kunffelzachte nicky. Verder nog een olifantenkussen. Hij heeft daar ook al meerdere keren omgevraagd. Nu zijn kamer bijna klaar is kan ik de stof daarop aanpassen. Dit jaar geen dure cadeaus met Sinterklaas. Ik maak er een creatieve Sinterklaas van. Alleen zelfgemaakte cadeaus. Nog genoeg te doen de komende weken. OHHHHHHHHH Help.1 opmerking:

  1. Wouw wat is dit een gave jas geworden zeg! Het stofje is ook prachtig!
    Groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen