zaterdag 12 februari 2011

Meter Farbenmixstof verdiend!! Joepie

De laatste tijd heb ik weinig dingen afgemaakt. Er kwam wat anders tussendoor of er kwam niks uit mijn handen. Aangezien ik binnenkort jarig ben had Denise (Stoffenjunkie) een aardig cadeautje gepland. Als ik 3 artikelen welke nog niet afwaren op tijd af zou maken voor mijn verjaardag dan krijg ik van haar dus 1 meter van die geweldige Farbenmixstof als cadeau. Dat liet ik mij geen 2 keer zeggen natuurlijk. De broek en de tuniek voor mijzelf waren vorige week klaar. De longsleeve Zoe is nu dan eindelijk klaar. Moet er wel eerlijkheidshalve bij zeggen dat de longsleeve ook al enige tijd in mijn la lag om af gemaakt te worden. Had wat problemen gehad met de borduurmachine en ik ben dan nogal angstig om er weer achter te gaan zitten. Waar een deadline al niet goed voor is.
Heb mijzelf nu een nieuwe deadline gesteld. Maandag moet ik een Roos 5006 mt 116 af hebben. De buitenjas en de voeringjas zijn alletwee geknipt. Zelf ben ik ook dringend toe aan enige aanvulling in de kledingkast dus vandaar de door mij gestelde deadline. Dinsdag moet ik dan aan een broek voor mijzelf beginnen. Voor het weekeind nog een blouse/tuniek er bij en dan hoop ik volgend weekend of misschien eerder nog een zomerjas te gaan naaien.
Het patroon van deze longsleeve is Zoë van Farbenmix en de borduurtjes zijn van Kunterbuntdesign. De tricot is van Stenzo en is UWYH. Omdat het patroon al geknipt was voeg ik deze nog niet aan mijn gebruikt lijst toe. Nu tijd voor thee met wat lekkers en daarna dus nog even een paar uurtjes op zolder achter de naaimachine. Anders gaat het hopeloos mis met de planning ben ik bang..................

2 opmerkingen:

 1. Ha ha.... Waar een klein beetje druk op de ketel al niet goed voor is. :)

  Ga je lapje inpakken hoor, kom hem van de week nog even brengen.

  Groetjes Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo

  Via google kwam ik op je site terecht. Gaaf is dat Roos 5006 jasje! Ik heb m ooit in een klein maatje gemaakt, maar patroon weggedaan. Zo'n spijt van.... :-( Misschien kan ik een kopie oid van je krijgen, uiteeraard tegen vergoeding!

  groet
  Henrike
  henrikedoornbos@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen