zondag 20 maart 2011

verjaardagscadeaus

Deniz zijn juf vierde afgelopen woensdag samen met de andere meesters en juffen hun verjaardagen. Daar hoort natuurlijk een cadeau bij. Aangezien ik mijzelf een UWYH heb opgelegd was het een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Ook moest het iets zijn wat de juf wel kon gebruiken en wat in de buurt kwam van haar verlanglijstje. Gelukkig had de juf daarop badspullen vermeld staan. Verder weten wij dat ze aan zaalvoetbal doet. Eeen handdoek zou dus prima passen. Deniz heeft zelf de kleur uitgezocht uit het thuis beschikbare assortiment. Het lettertype en de kleur van de borduring heeft Deniz ook zelf uitgezocht. Uit de voorraad badspullen nog een bijpassende bodylotion gevonden van de Bodyshop om het geheel af te maken. Resultaat: een nuttig cadeau waar de juf nog jaren plezier van heeft. Ze was er erg blij mee en dat vond Deniz natuurlijk fijn om te horen.

Deze week heeft Deniz nog een kinderfeestje. Bij deze klasgenoot was hij op de verjaardagsdag zelf ook geweest en heeft toen een geldbedrag gegeven. Het liefst had Deniz dat weer gedaan, maar dat vond ik niet nodig. Dit keer een aardigheidje, natuurlijk ook UWYH, vond ik voldoende.
Ook hier een handdoek geborduurd met naam. Omdat het voor een jongen is hebben we in overleg besloten een grijze handdoek te nemen en met rood te borduren. Het lettertype hebben we ook aangepast, om het toch een wat stoerdere uitstraling te geven. Uit de voorraad badspullen, nieuw en nog niet eerder gebruikt natuurlijk, hebben we een hair & body wash van David Beckham gepakt en samen met de handdoek leuk ingepakt. Ben zelf erg blij dat het goed gegaan is met het borduren van de namen want dat had ik op deze manier nog niet eerder gedaan. Aldoende leert men zullen we maar zeggen.
Als het mij lukt morgen de foto's van de nieuwe Roos 5006 jas ook in maat 116

Geen opmerkingen:

Een reactie posten